Organic Hairspa:


Organic Hairspa er en ny og spændende serie af hår- og hudpleje-produkter, som er fremstillet med økocertificerede ingredienser:


En produktserie til den bevidste forbruger, som nægter at gå på kompromis med stil og effektivitet, blot fordi man tænker økologisk.

Et udvalg af dynamiske koncentrater danner basis for Organic Hairspa. I hjertet af hvert produkt findes en potent blanding af planter, der bliver bragt til live og effektiveres med nutidig teknologi.


Hvorfor Organic Hairspa:

- Mulighed for kvalitet i hverdagen med økocertificerede ingredienser

- Én serie, flere muligheder

- Gå ikke på kompromis med effekten af økocertificerede ingredienser og din skønhed

- Du har valgt livsstilen, vi har skabt produkterne som matcher Helt igennem

   sofistikeret, enkelt og altid ægte.


Serien er udviklet i samarbejde med nogle af Skandinaviens bedste frisører og stylister, som dagligt møder kunder og modeller der efterspørger ”sidste nyt” på hver deres måde. Derfor vil vi altid bestræbe os på, at holde serien opdateret i forhold til den bevidste forbruger.


Organic Hairspa er produceret uden mistænkelige stoffer som Parabener, Mi, SLS, SLES, Phalater, EDTA eller DEA.


Seriens unikke formler indeholder blandt andet økocertificeret Honning ekstrakt, Macadamiaolie og Grøn te der stimulerer sund hårvækst og sikrer, at hår og hud får tilført intens fugt og antioxidanter. Dette er essentielt for et vedvarende sundt hår og et smukt udseende. Hår og hud er således naturligt beskyttet mod skader - før de indtræffer.

O&M:


O&M begyndte med en frisør, som brændte for sit job, men som havde et alvorligt problem. De skrappe kemikalier, der findes i almindelig hårfarve, fik næsten frisøren, som lider af kontaktdermatitis, til at opgive det job, som han holder så meget af.


Vores effektive og skånsomme formler udfordrer de konventi-onelle, kunstige normer i professionel hårpleje. Vi har fjernet overflødige skrappe kemikalier som f.eks. parabener, sulfater, M.I.T., ftalater og triclosan og erstattet dem med naturlige aktive stoffer fra O&M’s hjemland, Australien. De naturlige aktive stoffer kommer fra forskellige land- og havområder i og omkring Australien og har mange plejende egenskaber, som nærer og beskytter håret.


O&M er en lille eksklusiv serie der består af kun 23 nøje udvalgte pleje- og stylingprodukter i unikt design.


Serien har vundet adskillige priser, for bedste produkt inden for både pleje- og stylingprodukter.
Salon Z-up - Knudmoseparken 22 - Lind - 7400 Herning - Tlf: 96 26 08 80